INTERPRETACIO DE XINES CATALA
Aldo

TRADUCCIÓ DE XINÈS CATALÀ

TRADUCCIÓ DE XINÈS CATALÀ

En el camp de la traducció, no és suficient conèixer bé la llengua d’origen, també és imprescindible tenir un domini excel·lent de la llengua d’arribada, perquè el lector del text traduït es trobi un text de lectura còmoda i natural. Una bona traducció és aquella que no ho sembla, i és aquí on rau la clau de tot el procés: aconseguir que el text traduït ens permeti llegir-lo sense percebre que hi ha un idioma diferent al darrere.

Quan parlem de la llengua xinesa, és freqüent trobar-hi traduccions indirectes, és a dir, traduccions que no es realitzen directament del xinès, sinó que passen per una altra llengua intermèdia. Aquest procés de traducció sol donar com a resultat textos mancats de matisos, malentesos o fins i tot errors gramaticals o de significat.

A la nostra empresa, apostem per traduccions amb la màxima precisió i exactitud en relació al text original. Per aquest motiu, oferim traduccions directes tant del xinès al català, com del català al xinès. En ambdues combinacions, el traductor és sempre un traductor professional nadiu de la llengua d’arribada que coneix, entén i conviu amb la llengua d’origen, i que aconsegueix crear un text fidel a l’original que no ha perdut matisos pel camí.

Qualsevol projecte de traducció requereix professionalitat, rigor i perfecció, sigui de l’àmbit que sigui. És per això que el nostre servei de traducció inclou sempre una segona revisió del text traduït, realitzada per un traductor diferent, per a garantir la perfecció a què ens comprometem en cada projecte.

El nostre equip de traductors xinesos i catalans estan a la seva disposició per conèixer les seves necessitats concretes de traducció i oferir-li un servei eficaç, puntual, compromès i orientat al client.

No dubti a posar-se en contacte amb nosaltres per a demanar-nos més informació sobre els nostres serveis, el nostre àmbit de treball i les nostres tarifes.

TRADUCCIÓ DE XINÈS CATALÀ

También puede consultar nuestro servicio de intérpretes de chino en España a través de este link o visité nuestra galería de intérpretes de español en China a través del siguiente link.

¿Necesitas ayuda?

Ofrecemos los servicios que acercarán a su empresa a la comunidad china.

Etiquetas

Post recientes

Contacta con nosotros

Nombre*
Teléfono*
Email*
Cuéntanos más detalles sobre el servicio que necesitas

Noticias sobre marketing en China

Newsletter Form (#3)