INTERPRETACIO DE XINES CATALA
Jie Shi

INTERPRETACIÓ DE XINÈSCATALÀ

INTERPRETACIÓ DE XINÈS CATALÀ

Vivim en un món globalitzat en què les relacions entre països són cada cop més estretes i més freqüents. La Xina i Espanya ja fa molts anys que han establert sinèrgies i, en conseqüència, les visites, delegacions, conferències i activitats entre ambdós països formen part de l’agenda institucional, empresarial i personal de molta gent.

A Catalunya, el bilingüisme entre l’espanyol i el català permet que, en moltes situacions comunicatives amb persones xineses, la llengua utilitzada sigui l’espanyol, en tenir una influència i extensió lingüística més gran respecte al català. No obstant això, en moltes ocasions, es requereix que la llengua d’ús sigui directament el català per a oferir una proximitat i una deferència amb la part catalana.

A la nostra empresa, som conscients que la interpretació és una feina que requereix no només el domini lingüístic entre dues llengües, sinó que exigeix concentració, preparació i molta experiència. És una feina que, a més, també obliga a tenir una habilitat mental i verbal àgil i eficaç, així com un alt coneixement dels protocols culturals i socials d’ambdues parts.

És per això que al nostre equip comptem amb intèrprets professionals nadius de català i de xinès, que coneixen i dominen ambdues llengües i que, a més, tenen també la capacitat lingüística i comunicativa per a transmetre des d’una llengua cap a l’altra i viceversa, alhora que compleixen amb els codis deontològics, culturals i protocol·laris necessaris en cada situació.

Oferim servei d’interpretació de xinès a català i viceversa per a interpretació de conferències, congressos, seminaris i acompanyaments en viatges comercials, visites institucionals, reunions, etc. No dubti a contactar amb nosaltres per a sol·licitar informació sobre els nostres serveis i tarifes, sense cap compromís.

También puede consultar nuestro servicio de intérpretes de chino en España a través de este link o visité nuestra galería de intérpretes de español en China a través del siguiente link.

¿Necesitas ayuda?

Ofrecemos los servicios que acercarán a su empresa a la comunidad china.

Post recientes

Contacta con nosotros

Nombre*
Teléfono*
Email*
Cuéntanos más detalles sobre el servicio que necesitas

Noticias sobre marketing en China

Newsletter Form (#3)